Select Page
Cine suntem si cu ce ne ocupam

Suntem agentia de marketing online din Hunedoara specializata pe e-commerce si web design, formata din 8 de specialisti si din 2019 ajutam companiile sa isi creasca numarul de clienti si vanzarile. Serviciile pe care noi le oferim sunt:

Datele noastre de identificare si contact sunt urmatoarele:

SC SERVMICRO SRL

CUI: 40511691

ONRC: ROONRC.J20/227/2019

Adresa: Petrosani str. AVIATORILOR bl. 54 sc. 4 et. 1 ap. 45 jud. HUNEDOARA

Tel: 0730310681

Email: ServMicroSRL@gmail.com

 

In continuare gasesti informatiile necesare cu privire la modul in care colectam, stocam si prelucram date personale.

Declaratia noastra generala cu privire la protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal pe care ni le furnizezi. Noi colectam aceste date atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter. Scopul colectarii acestor date este in principal de a comunica si de a-ti oferi informatii utile pe care le-ai solicitat. Nu practicam SPAM si promitem ca nu vei primi asa ceva de la noi. Ai oricand optiunea de a opta pentru stergerea adresei tale de email sau a numarului tau de telefon din baza noastra de date. Informatii non-private, care nu identifica o persoana anume, sunt supuse insa unei altfel de politici, cea de cookies, pe care o poti consulta mai jos. Daca doresti sa stergem din baza noastra de date informatiile cu caracter personal furnizate de tine, ne poti scrie la adresa ServMicroSRL@gmail.com. Deasemenea, website-ul nostru respecta normele impuse de noul Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene – RGPD sau GDPR, intrat in vigoare in 25 mai 2018.

Datele colectate si prelucrate din site

Compania noastra colecteaza, prin intermediul website-ului si prin comunicare directa prin email, urmatoarele tipuri de date:

  • Date cu caracter anonim care nu pot fi asociate sau nu pot duce la identificarea unei persoane.
  • Date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de email, telefon, oras, compania din care face parte persoana, functia ocupata in cadrul companiei, CV.

Aceste date pot fi colectate in mai multe moduri:

  • Prin formulare pe care le completezi in site sau pe alte canale
  • Folosind cookies

Mai jos detalii despre fiecare mod de colectare:

Datele colectate prin formular

Formular de contact / cerere oferta

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele solicitate sunt necesare pentru a i se putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul ServMicro, in functie de cererea solicitantului.

Formular abonare la newsletter

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt folosite pentru trimiterea de emailuri cu oferte, articole de blog si noutati personalizate. Personalizarea acestor materiale se face pe baza datelor statistice colectate de platforma de email marketing, statisticile anonime colectate de Google Analytics si analiza comenzilor anonimizate din adminul site-ului. Abonarea reprezinta cererea de a primi aceste newslettere si in consecinta reprezinta si consimtamant.

Formular comentariu

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt stocate si publicate pentru a incuraja discutii pe baza informatiilor oferite in paginile care contin formularul. Comentariile vor fi supuse unui proces de aprobare. In cazul in care un reprezentant ServMicro considera ca un comentariu nu incurajeaza o discutie pe baza informatiilor din pagina, din orice motiv, acesta poate sa nu publice comentariul. In acest caz, comentariul si datele vor fi sterse din baza noastra de date. Datele Nume, Mesaj si Website vor fi facute publice, iar adresa de email va fi folosita pentru notificarea utilizatorului, doar in cazul in care acesta a optat pentru aceasta optiune. Adresa de email completata in campul de adresa de email nu va fi facuta publica si nici nu va fi transmisa altor terti.

Formular cerere oferta pachete prestabilite

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele solicitate sunt necesare pentru a putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod, sau pentru a cere clarificari suplimentare. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul ServMicro. In cazul in care solicitantul alege raspunsul „Da” la intrebarea „Vreau sa imi trimiteti si alte informatii care ma ajuta sa am vanzari mai mari, cum ar  fi studii de caz, ghiduri sau articole.” se aplica scopul de folosire a datelor din sectiunea „Formular abonare newsletter”. In cazul unor studii de marketing, datele se vor folosi dupa anonimizarea acestora. Anonimizarea se va realiza prin stergerea datelor personale completate in campurile: Prenume, Nume, Email, Website.

Formulare de candidare pentru posturile vacante

Date stocate: datele completate in formular si CV-ul (daca a fost furnizat).

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele candidatului sunt necesare pentru stabilirea compatibilitatii sale cu postul pentru care candideaza. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul ServMicro. Comunicarea cu solicitantul se poate realiza folosind platforma de email marketing.

Formulare de download materiale de marketing

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt necesare pentru trimiterea materialului de marketing promovat. In cazul in care solicitantul bifeaza checkboxul de consimtamant cu titlul „Doresc sa primesc oferte si noutati personalizate prin email” sau similar, datele vor fi folosite pentru trimiterea de emailuri personalizate. In cazul unor studii de marketing, datele se vor folosi dupa anonimizarea acestora. Anonimizarea se va realiza prin stergerea sau inlocuirea datelor care ar permite identificarea personala.

Datele colectate folosind cookies (Cookie Policy)

Ce sunt cookie-urile

Rolul lor esential este sa creeze utilizatorilor site-ului o experienta de navigare mai facila, mai utila si mai placuta, prin transmiterea de feedback catre proprietarii  site-urilor asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor (de catre utilizatori). De asemenea, unele cookies pot fi folosite pentru reamintire sau pentru personalizarea si targetarea reclamei. Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care vor fi stocate pe terminalul utilizatorului (de ex. computerul, telefonul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui bowser (ex: Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome etc.) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Ce tipuri de cookie-uri folosim

Folosim 3 tipuri de cookie-uri:

  1. Cookie-uri esentiale pentru functionarea site-ului. Acest tip de Cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Spre exemplu: personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala, adaugarea de produse la cos, autentificare, comparatie produse etc. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.
  2. Cookie-uri de statistici anonime. Aceste cookie-uri ajuta la transmiterea de informatii catre Google Analytics cu privire la experienta si comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru. Datele colectate folosind cookie-urile de Google Analytics, care ruleaza automat pe site-ului nostru, sunt date anonimizate care nu duc la identificarea persoanelor. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.
  3. Cookie-uri de personalizare a publicitatii si de reamintire. Acest tip de cookie-uri capteaza date cu caracter personal si activarea lor pe website-ul nostru presupune acordarea consimtamantului prealabil. Aceste Cookie-uri se folosesc si pentru a targeta si/sau personaliza publicitatea online si sunt de obicei generate de programele de publicitate si reamintire apartinand unor terte parti.

Puteti decide stergerea cookie-urilor sau oprirea scrierii lor, folosind setarile browserului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau functionalitate a site-urilor web / aplicatiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va poate impiedica sa utilizati anumite parti ale site-urilor sau aplicatiilor noastre.

Acest site utilizează cookie-uri. ServMicro.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor de catre ServMicro.ro. Poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmand instructiunile din Politica de Cookies.

Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: www.ServMicro.ro

Starea ta actuala: Utilizare doar cookie-uri necesare.

Schimba consimțământul dumneavoastră

 

Declaraţie cookie-uri actualizată ultima oară în data de 07.11.2019 by Cookiebot:

Necesare (15)

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

DenumireFurnizorScopExpirareTip
__cfduid [x2]Activecampaign
Embed.ly
Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic.1 anHTTP Cookie
_cmpQc3pChkKeystatic.quantcast.mgr.consensu.orgDetermines whether the visitor has accepted the cookie consent box. This ensures that the cookie consent box will not be presented again upon re-entry.SessionHTTP Cookie
_cmpQcif3pcsupportedImgurDetermines whether the visitor has accepted the cookie consent box. This ensures that the cookie consent box will not be presented again upon re-entry.SessionHTTP Cookie
bcookie [x2]LinkedinThis cookie is used to identify the visitor through an application. This allows the visitor to login to a website through their LinkedIn application for example.2 aniHTTP Cookie
CookieConsentCookiebotStores the user’s cookie consent state for the current domain1 anHTTP Cookie
csrftokenPreziHelps prevent Cross-Site Request Forgery (CSRF) attacks.1 anHTTP Cookie
icwp-wpsfwww.ServMicro.roRegisters whether the user is logged in. This allows the website owner to make parts of the website inaccessible, based on the user’s log-in status.50 aniHTTP Cookie
languageLinkedinSaves the user’s preferred language on the website.SessionHTTP Cookie
m-bQuoraEnsures visitor browsing-security by preventing cross-site request forgery. This cookie is essential for the security of the website and visitor.2 aniHTTP Cookie
OptanonConsentPreziDetermines whether the visitor has accepted the cookie consent box. This ensures that the cookie consent box will not be presented again upon re-entry.1 anHTTP Cookie
PHPSESSID [x2]Activecampaign
www.ServMicro.ro
Preserves user session state across page requests.SessionHTTP Cookie
SERVERIDLinkedinThis cookie is used to assign the visitor to a specific server – this function is necessary for the functionality of the website.SessionHTTP Cookie

Preferinţe (4)

Cookie-urile de preferinţă permit unui site să îşi amintească informaţii care se modifică după modul în care se comportă sau arată site-ul, precum limba dvs. preferată sau regiunea în care vă aflaţi.

DenumireFurnizorScopExpirareTip
lang [x4]Twitter
Linkedin
LinkedIn
Remembers the user’s selected language version of a websiteSessionHTTP Cookie

Statistici (23)

Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.

DenumireFurnizorScopExpirareTip
__qca [x2]Giphy
Prezi
Collects data on the user’s visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded with the purpose of generating reports for optimising the website content.1 anHTTP Cookie
__utm.gifGoogleGoogle Analytics Tracking Code that logs details about the visitor’s browser and computer.SessionPixel Tracker
__utmaLinkedinCollects data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit. Used by Google Analytics.2 aniHTTP Cookie
__utmbLinkedinRegisters a timestamp with the exact time of when the user accessed the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit.1 ziHTTP Cookie
__utmcLinkedinRegisters a timestamp with the exact time of when the user leaves the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit.SessionHTTP Cookie
__utmtLinkedinUsed to throttle the speed of requests to the server.1 ziHTTP Cookie
__utmzLinkedinCollects data on where the user came from, what search engine was used, what link was clicked and what search term was used. Used by Google Analytics.6 luniHTTP Cookie
_ga [x4]Giphy
Imgur
Google Tag Manager
Prezi
Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.2 aniHTTP Cookie
_gat [x4]Giphy
Imgur
Google Tag Manager
Prezi
Used by Google Analytics to throttle request rate1 ziHTTP Cookie
_gid [x4]Giphy
Imgur
Google Tag Manager
Prezi
Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.1 ziHTTP Cookie
_uv_idLinkedinCollects data on the user’s visits to the website, such as which pages have been read.2 aniHTTP Cookie
collectGoogleUsed to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behavior. Tracks the visitor across devices and marketing channels.SessionPixel Tracker
slideshare.experimentsLinkedinUsed by SlideShare to determine if the visitor is participating in a design experiment.PersistentHTML Local Storage

Marketing (62)

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.

DenumireFurnizorScopExpirareTip
__ascGiphyThis cookie is used to collect information on consumer behavior, which is sent to Alexa Analytics – Alexa Analytics is an Amazon company.1 ziHTTP Cookie
__aucGiphyThis cookie is used to collect information on consumer behavior, which is sent to Alexa Analytics – Alexa Analytics is an Amazon company.1 anHTTP Cookie
__putmaPreziTargets ads based on behavioural profiling and geographical location.20 aniHTTP Cookie
__widgetsettingsTwitterÎn așteptarePersistentHTML Local Storage
_fbp [x3]Imgur
Google Tag Manager
Prezi
Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.3 luniHTTP Cookie
_gcl_au [x2]Google Tag Manager
Prezi
Used by Google AdSense for experimenting with advertisement efficiency across websites using their services.3 luniHTTP Cookie
_liChkPreziCollects information on visitor behaviour on multiple websites. This information is used on the website, in order to optimize the relevance of advertisement.1 ziHTTP Cookie
_ptrefPreziTargets ads based on behavioural profiling and geographical location.1 ziHTTP Cookie
_px2GiphyÎn așteptare1 ziHTTP Cookie
_pxhdGiphyCollects information on visitor behaviour on multiple websites. This information is used on the website, in order to optimize the relevance of advertisement.1 anHTTP Cookie
_pxvidGiphyÎn așteptare539 zileHTTP Cookie
AA003FacebookCollects information on visitor behaviour on multiple websites. This information is used on the website, in order to optimize the relevance of advertisement.3 luniHTTP Cookie
ads/ga-audiencesGoogleUsed by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor’s online behaviour across websites.SessionPixel Tracker
ATNFacebookTargets ads based on behavioural profiling and geographical location.2 aniHTTP Cookie
atrk.gifAlexa InternetThis cookie is used to collect information on consumer behavior, which is sent to Alexa Analytics – Alexa Analytics is an Amazon company.SessionPixel Tracker
bitobidr.ioSets a unique ID for the visitor, that allows third party advertisers to target the visitor with relevant advertisement. This pairing service is provided by third party advertisement hubs, which facilitates real-time bidding for advertisers.1 anHTTP Cookie
bscookieLinkedinUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.2 aniHTTP Cookie
checkForPermissionbidr.ioDetermines whether the visitor has accepted the cookie consent box.1 ziHTTP Cookie
common/cavalry_endpoint.phpFacebookÎn așteptareSessionPixel Tracker
frFacebookUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.3 luniHTTP Cookie
GPSYouTubeRegisters a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location.1 ziHTTP Cookie
guidSteel HousePreserves users states across page requests.3 aniHTTP Cookie
https://cx.atdmt.com/FacebookSets a unique ID for the visitor, that allows third party advertisers to target the visitor with relevant advertisement. This pairing service is provided by third party advertisement hubs, which facilitates real-time bidding for advertisers.SessionPixel Tracker
iLiveintentÎn așteptareSessionPixel Tracker
i/adsctTwitterThe cookie is used by Twitter.com in order to determine the number of visitors accessing the website through twitter advertisement content.SessionPixel Tracker
i/jotTwitterSets a unique ID for the visitor, that allows third party advertisers to target the visitor with relevant advertisement. This pairing service is provided by third party advertisement hubs, which facilitates real-time bidding for advertisers.SessionPixel Tracker
IDEGoogleUsed by Google DoubleClick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.1 anHTTP Cookie
images/1×1.gifLinkedInUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.SessionPixel Tracker
lidcLinkedinUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.1 ziHTTP Cookie
lididLiveintentCollects data on visitors’ behaviour and interaction – This is used to make advertisement on the website more relevant. The cookie also allows the website to detect any referrals from other websites.2 aniHTTP Cookie
lidids._dimPreziCollects information on visitor behaviour on multiple websites. This information is used on the website, in order to optimize the relevance of advertisement.PersistentHTML Local Storage
local_storage_support_testTwitterThe cookie is used in context with the local-storage function in the browser. This function allows the website to load faster by pre-loading certain procedures.PersistentHTML Local Storage
mcQuantcastCollects data on the user’s visits to the website, such as what pages have been loaded. The registered data is used for targeted ads.13 luniHTTP Cookie
MUIDMicrosoftUsed widely by Microsoft as a unique user ID. The cookie enables user tracking by synchronising the ID across many Microsoft domains.1 anHTTP Cookie
MUIDBMicrosoftRegisters data on visitors from multiple visits and on multiple websites. This information is used to measure the efficiency of advertisement on websites.1 anHTTP Cookie
pagead/1p-user-list/#GoogleÎn așteptareSessionPixel Tracker
pardotSalesforceUsed to identify the visitor across visits and devices. This allows the website to present the visitor with relevant advertisement – The service is provided by third party advertisement hubs, which facilitate real-time bidding for advertisers.SessionHTTP Cookie
personalization_idTwitterThis cookie is set by Twitter – The cookie allows the visitor to share content from the website onto their Twitter profile.2 aniHTTP Cookie
PREFYouTubeRegisters a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites.8 luniHTTP Cookie
PXh52DW03a_px_c_p_PXh52DW03aGiphyÎn așteptareSessionHTML Local Storage
PXh52DW03a_pxfpGiphyÎn așteptareSessionHTML Local Storage
pxsidGiphyÎn așteptareSessionHTML Local Storage
pxvidGiphyÎn așteptare539 zileHTTP Cookie
TDCPMThe Trade DeskRegisters a unique ID that identifies a returning user’s device. The ID is used for targeted ads.1 anHTTP Cookie
TDIDThe Trade DeskRegisters a unique ID that identifies a returning user’s device. The ID is used for targeted ads.1 anHTTP Cookie
test_cookieGoogleUsed to check if the user’s browser supports cookies.1 ziHTTP Cookie
trFacebookUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.SessionPixel Tracker
ttSteel HouseÎn așteptare3 aniHTTP Cookie
UIDScorecardresearchCollects information of the user and his/her movement, such as timestamp for visits, most recently loaded pages and IP address. The data is used by the marketing research network, Scorecard Research, to analyse traffic patterns and carry out surveys to help their clients better understand the customer’s preferences.2 aniHTTP Cookie
UIDRScorecardresearchCollects information of the user and his/her movement, such as timestamp for visits, most recently loaded pages and IP address. The data is used by the marketing research network, Scorecard Research, to analyse traffic patterns and carry out surveys to help their clients better understand the customer’s preferences.2 aniHTTP Cookie
UserMatchHistoryLinkedinUsed to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the visitor’s preferences.29 zileHTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeTries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos.179 zileHTTP Cookie
YSCYouTubeRegisters a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.SessionHTTP Cookie
yt-remote-cast-installedYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage

Neclasificate (14)

Cookie-urile neclasificate sunt cookie-uri în curs de clasificare, împreună cu furnizorii de cookie-uri individuale.

DenumireFurnizorScopExpirareTip
_/ad/75aa344edeef4dbfa3b3dd7cb5f40e6f/pixelQuoraÎn așteptareSessionPixel Tracker
_li_duidPreziÎn așteptarePersistentHTML Local Storage
_litra_id.d087PreziÎn așteptarePersistentHTML Local Storage
_litra_ses.d087PreziÎn așteptarePersistentHTML Local Storage
bp_user-registeredwww.ServMicro.roÎn așteptare4999 zileHTTP Cookie
bp_user-rolewww.ServMicro.roÎn așteptare4999 zileHTTP Cookie
bp_ut_sessionwww.ServMicro.roÎn așteptare4999 zileHTTP Cookie
cmp609610486trackcmp.netÎn așteptare29 zileHTTP Cookie
IMGURUIDJAFOImgurÎn așteptare1 anHTTP Cookie
jafo-dataImgurÎn așteptarePersistentHTML Local Storage
opanda_vidwww.ServMicro.roÎn așteptarePersistentHTML Local Storage
reddaidRedditÎn așteptare2 aniHTTP Cookie
rp.gifRedditÎn așteptareSessionPixel Tracker
snowplowOutQueue_mint_tracker_litra_getPreziÎn așteptarePersistentHTML Local Storage

Accesul, folosirea si stocarea datelor

Cine foloseste si are acces la aceste informatii

Pentru desfasurarea activitatilor noastre, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni, numiti in acest document imputerniciti. Serviciile furnizorilor externi presupun stocarea de informatii in bazele lor de date, informatii care sunt protejate si securizate. Acestia pot fi:

  • Reprezentantii ServMicro din departamentele: vanzari, marketing, administrativ, development sau suport client.
  • Platformele online utilizate si furnizori de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea:
    • sistem de administrare website
    • platforma CRM
    • platforma de email marketing
    • platforma de statistici Google Analytics
    • platformele de publicitate online folosite pentru actiuni de remarketing (Google AdWords, Facebook)

 

Cat timp vor fi stocate datele colectate

Formulare website: Datele completate prin formularele de pe website, datele stocate in adminul website-ului si in CRM etc. sunt stocate pana cand solicitantul cere stergerea lor. In cazul formularului de download al materialelor de marketing, daca solicitantul nu a bifat optiunea de abonare la newsletter, platforma de email marketing va folosi datele pentru trimiterea unui email cu materialul de marketing solicitat, dupa care le va sterge din baza de date din platforma de email marketing in decurs de 90 zile. Cookies:In functie de tipul de cookie, datele captate de catre acestea au durate diferite de pastrare, care variaza astfel:

    • Pastrare date doar pe parcursul vizitei utilizatorului;
    • Pastrare date pe o perioada de cateva zile (spre exemplu, pentru a nu afisa anumite elemente din site, pop-up-uri, alerte, decat o data la cateva zile, nu la fiecare accesare a site-ului)
    • Pastrare date pe o perioada mai lunga de timp (cum este cazul datelor anonime captate de catre Google Analytics, autentificare automata, pastrare produse in cos cumparaturi)

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre Cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Care sunt drepturile tale

In calitate de persoana vizata, ai urmatoarele drepturi:

    • Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine din partea ServMicro o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc, precum si acces la datele respective; totodata, poti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii.
    • Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obtine modificarea, realizata de catre ServMicro, a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.
    • Dreptul la stergerea datelor – ai dreptul de a obtine din partea ServMicro stergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fara intarzieri nejustificate, iar ServMicro are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) detinatorul datelor isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) detinatorul se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine ServMicro in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane. ServMicro va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va informa cu privire la acesti destinatari, daca se va solicita acest lucru;
    • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – ai dreptul sa soliciti restrictionarea procesarii datelor tale. Acest lucru inseamna ca prelucrarea datelor tale este limitata, astfel incat sa putem pastra datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in circumstante specifice prevazute de regulamentul general privind protectia datelor, si anume:
      • exactitatea datelor este contestata de persoana vizata (adica de tine), pentru o perioada care permite operatorului (adica ServMicro) sa verifice corectitudinea datelor;
      • prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica tu) se opune stergerii datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;
      • operatorul (ServMicro) nu mai are nevoie de date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;
      • persoana vizata (adica tu) a ridicat obiectii procesarii bazate pe motive legitime din partea operatorului in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului (ServMicro) depasesc pe cele ale persoanei vizate (daca drepturile legitime ale ServMicro prevaleaza asupra drepturilor tale).
    • Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, ai dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la ServMicro la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
    • Dreptul la opozitie – ai dreptul de a te opune, din motive legate de situatia particulara in care te afli, in orice moment, prelucrarii datelor tale cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
    • Dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
    • Dreptul de a-ti retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de ServMicro pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

Cum ai acces la datele tale

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le ai, mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne poti contacta oricand la:

    • Email: ServMicroSRL@gmail.com
    • Tel: 0730310681
    • Adresa: Petrosani str. AVIATORILOR bl. 54 sc. 4 et. 1 ap. 45 jud. HUNEDOARA

Vom onora orice solicitare venita din partea ta cu privire la datele tale personale si iti vom furniza in mod gratuit informatiile solicitate. Contacteaza-ne cu incredere oricand. Echipa ServMicro